Modum/Ringnett tar i bruk Smallworld

Modum Kabel-TV og Ringnett AS tilbyr TV, internett, telefoni og ASP-tjenester til privat- og bedriftsmarkedet i Modum og Ringerike kommuner. Dokumentasjonen av alt coax- og fiber-nett samles nå i Smallworld, og samtidig har dataene om nettverket blitt vasket og verdiøkt gjennom denne øvelsen.

Ronny Solvang fra Smallworld Systems (f.v.) veileder André Kopland og Finn Roar Ingesen fra Modum/Ringnett i praktisk bruk av Smallworld Physical Network Inventory (PNI), anvendt på et nytt boligfelt i Åmot.

– Vi ser frem til å kunne jobbe effektivt med planlegging og utbygging til nye kunder nå som vi har oversikt over all eksisterende infrastruktur på ett sted, uttaler daglig leder i Modum/Ringnett, Arve Andersen. – Etter sammenslåingen mellom Modum og Ringnett har vi blitt et større selskap, og det stiller ytterlige krav til god oversikt og riktige data for å understøtte våre prosesser.

Selskapet er opptatt av å ta ut potensialet av sin nye Smallworld-løsning, og har derfor også anskaffet Smallmap GPS, samt Spectra Precision GPS-antenne, for å kunne gjøre innmålinger i felt som automatisk overføres direkte til nettdatabasen. Dermed kan linjer og utstyr dokumenteres, og posisjoneres i kartet, fortløpende med centimeters nøyaktighet, slik unngår man f.eks å grave over kabler som er skjult under bakken.

Vi ønsker Modum/Ringnett lykke til videre og ser frem til et godt samarbeid!

No Comments Permalink

Legg igjen en kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.