Smallworld Systems AS søker programvare­utviklere

Smallworld jobber med spennende prosjekter innen programvareutvikling og søker flere konsulenter. Vi holder til i moderne kontorlokaler på Skøyen i Oslo.

Om Smallworld Systems AS

Smallworld Systems lager løsninger for å hjelpe netteiere med å ha full kontroll på nettverk som fibernett, kabel-TV, strøm, fjernvarme og gatelys . Løsningene våre er basert på programvare fra GE Grid Solutions, der vi bygger videre og tilpasser for det skandinaviske markedet. Smallworld kombinerer geografisk data med avanserte nettverksmodeller hvor moderne GIS teknologi er en viktig del av løsningene. Blant kundene våre finner du selskaper som Statkraft, Fortum Oslo Varme, Get, Broadnet og Telenor.

Om stillingen

Vi leter for øyeblikket etter deg som vil være en del av teamet vårt i Smallworld Systems og bidra til å utvikle gode løsninger for våre kunder.

Som konsulent og utvikler i Smallworld Systems kan du forvente:

 • Morsomme, interessante og varierte arbeidsoppgaver
 • Full opplæring og muligheten til å dra på kurs, konferanser og delta i ulike fagforum
 • Kunnskapsrike kollegaer som hjelper deg med å bli en god konsulent for våre kunder
 • Når du begynner vil en seniorutvikler følge deg og være din mentor
 • Du får delta i implementerings- og testfasene i større prosjekter for kunder og på våre egne utviklingsprosjekter
 • Stor frihet i arbeidet ditt
 • Mulighet til å raskt få ansvar for mindre prosjekter, fra diskusjoner med kunde til design, implementering, leveranse og opplæring
 • Trygg jobb i et stabilt selskap med gode resultater
 • Et godt, sosialt arbeidsmiljø med hyppige sosiale arrangementer
 • Årlige Kick off samlinger hvor vi inviterer med ledsagere
 • Vi har adgang til en hyggelig og subsidiert kantine
 • Godt betalt og gode pensjonsordninger
 • Mulighet for å bli medeier

Som konsulent og programvareutvikler vil du jobbe med varierende prosjekter. Du vil jobbe både på våre standardløsninger og på løsninger for den enkelte kunde. Som del av vårt team vil du være med å sørge for at våre kunder har bedre kontroll over sine nettverksdata og hjelpe dem å levere bedre tjenester til sine kunder.

I Smallworld Systems arbeider vi med objektorientert programmering. Vi jobber primært med Magik, som er et språk spesielt utviklet for Smallworldløsninger. Du får selvfølgelig full opplæring når du begynner. Java og JavaScript er også en viktig del av våre løsninger.  Praktisk eller teoretisk bakgrunn fra webutvikling er også kvalifiserende kunnskap.

Arbeidsoppgaver

I starten vil du arbeide mye med utvikling. Du får reelle oppgaver vi tror du kan håndtere,  samtidig som du får utviklet deg. I tillegg har du mange faglig gode kolleger som alltid svarer på spørsmål. Du vil få mer ansvar etter hvert, og på sikt vil du jobbe med våre kunder både alene og som del av et team. Du kan da regne med å få jobbe ute hos kundene.

Dine oppgaver vil være å kartlegge og forstå kundenes oppgaver og foreslå og gjennomføre løsningsforslagene.

Du vil også jobbe med vedlikehold og support av de løsningene som blir implementert.

Vi ønsker deg som

 • Har gode programmeringsferdigheter
 • Har gode norsk- og engelskkunnskaper, skriftlig og muntlig
 • Har relevant utdanning på bachelor- eller masternivå

Erfaring vil kompensere for utdanning. Har du github-prosjekter eller annet tidligere arbeid du vil vise oss, så send oss gjerne en link.

Som person er du genuint interessert i faget du jobber med. Du er gjerne flink til å ta imot feedback og høre på hva andre har å bidra med. Vi hører etter når du sier dine meninger og kommuniserer tydelig. Vi liker at du viser en positiv holdning til problemer som oppstår og håndterer prosjekter og oppgaver på en ryddig måte. Du bidrar til teamet samtidig som du kan ta ansvar for egne oppgaver og ser til at de blir fullført.

Vi oppfordrer gjerne dyktige kvinner til å søke på stillingen.

Albert Bjørnsund tar imot både søknader med CV og eventuelle spørsmål du måtte ha om stillingen på mailadressen jobb-utvikler@smallworld.no.

Søknader som mangler brev og/eller CV vil ikke bli vurdert.

Legg igjen en kommentar